Sienipasta

Sienipasta_resepti_varpio

Ainekset

300 g kuivapastaa
1 rkl suolaa
300 g tuoreita kauden sieniä
1 ruukkua Varpion lehtikaalia
2 keltasipulia
1 oksa timjamia
(rypsiöljyä paistamiseen)
2 dl kermaa tai kasvikermaa
150 g mieleistäsi pehmeää juustoa, esim. sinihome-, vuohen- tai tuorejuustoa
10 rouhaisua mustapippuria myllystä
Hyppysellinen suolaa

4 annosta

Valmistusohjeet

  1. Laita pastan keitinvesi kiehumaan, lisää joukkoon ruokalusikallinen suolaa.
  2. Putsaa tarvittaessa sienesi pesemällä tai sieniharjalla. Poista mahdolliset huonot osat.
  3. Laita sienet paistumaan pannulle öljyn kanssa, lisää joukkoon vähän suolaa ja timjaminoksat.
  4. Laita pastat kiehumaan ja laita ajastin päälle. Pastan pakkauksessa lukee keittoaika al dente -kypsyydelle.
  5. Kuori ja viipaloi keltasipuli, lisää sipuli sienten joukkoon pannulle.
  6. Lisää pannulle karkeasti silputut lehtikaalit, paista vielä hetki.
  7. Lisää pannulle kerma/kasvikerma, juusto pieninä nokareina sekä mustapippuri.
  8. Valuta al dente -kypsyinen pasta lävikköön ja laita pasta sienikastikkeen kanssa samaan pannuun.
  9. Kuumenna ja sekoita hetki, maista ja lisää halutessasi suolaa tai pippuria, tarjoile kuumana. Voit poistaa timjaminoksat ennen tarjoilua.

Varpion tuotteet

Nappaa nämä tuotteet mukaan kauppaostoksilla:

Yhteystiedot

Tuukka Varpio

Yrittäjä
tuukka@varpio.fi
040 825 7601

Iitu Varpio

Yrittäjä
iitu@varpio.fi
045 848 9665

Hannu Varpio

Yrittäjä
hannu@varpio.fi
040 550 6879

Myynti

puutarha@varpio.fi
040 765 6617

Lähiruokamyymälä

Seuraa somessa

Laskutustiedot

Varpio Puutarha 1970
Scroll to Top