Varpion timjami

Timjami on voimakas mausteyrtti, joka sopii hyvin monenlaiseen maustamiseen, erityisesti lihan, rasvaisen kalan, kanan, valkosipulin ja sitruunan makupariksi. Timjami kestää kuumennusta ja se voidaan lisätä patoihin ja paistoksiin jo heti kokkaamisen alkuvaiheessa. Usein timjamista ei syödä sen varsia, joten timjaminoksat on hyvä noukkia pois ruuasta ennen sen tarjoilua.

Timjami Timjami hover

Reseptejä timjamin ystäville

Inspiroidu timjamin käytöstä – katso reseptejä, joissa sitä on käytetty monipuolisesti.

Varpio Puutarha arvot 1

Jäikö timjamia yli?

Timjami on monipuolinen yrtti, joka kestää hyvin sekä tuoreena että kuivattuna. Ylijääneet oksat voi hyödyntää helposti monissa ruoissa. Lisää timjamia uuni- ja pataruokiin tuomaan syvää makua, tai mausta sillä marinadit ja kastikkeet. Timjamin voi kuivata ja murentaa purkkiin tai pakastaa öljyn kanssa jääpalamuoteissa, jolloin se on valmiina käyttöön myöhemmin.

Yhteystiedot

Tuukka Varpio

Yrittäjä
tuukka@varpio.fi
040 825 7601

Iitu Varpio

Yrittäjä
iitu@varpio.fi
045 848 9665

Hannu Varpio

Yrittäjä
hannu@varpio.fi
040 550 6879

Myynti

puutarha@varpio.fi
040 765 6617

Lähiruokamyymälä

Seuraa somessa

Laskutustiedot

Varpio Puutarha 1970
Scroll to Top