Varpion pinaatti rasiassa
Pinaatti on monipuolinen, erittäin maukas, kypsentämiseenkin sopiva lehtivihannes. Ravintorikas pinaatti sopii kevyesti paistettuna vaikkapa brunssin lisukkeeksi tai sellaisenaan salaatteihin ja smoothiehin. Perinteisesti Suomessa pinaattia on käytetty pinaattikeittoon ja -ohukaisiin.
Saatavilla myös ruukussa.
Reseptejä pinaatin ystäville
Inspiroidu pinaatin käytöstä – katso reseptejä, joissa sitä on käytetty monipuolisesti.
Jäikö pinaattia yli?
Varpion pinaatti on todella riittoisa ja monipuolinen yrtti, jota ei kannata heittää hukkaan.
Tässä muutamia tapoja hyödyntää ylijäämä:
Yhteystiedot
Tuukka Varpio
Yrittäjä
tuukka@varpio.fi
040 825 7601
Iitu Varpio
Yrittäjä
iitu@varpio.fi
045 848 9665
Hannu Varpio
Yrittäjä
hannu@varpio.fi
040 550 6879
Myynti
puutarha@varpio.fi
040 765 6617