Varpion lehtipersilja

Lehtipersilja eli lepe on maultaan raikas ja ryhdikäs yrtti, joka on välimeren ruokakulttuurissa paljon käytetty. Lehtipersilja sopii hyvin käytettäväksi grillatun kalan, pastaruokien ja salaattien kanssa, esim. vinegreten muodossa. Muita oivia makupareja lepelle ovat sitruuna, oliivit, tomaatti ja kaprikset.

Lehtipersilija pakkaus Lehtipersilija ilman pakkausta

Reseptejä lehtipersiljan ystäville

Inspiroidu lehtipersiljan käytöstä – katso reseptejä, joissa sitä on käytetty monipuolisesti.

Varpio Puutarha arvot 1

Jäikö lehtipersiljaa yli?

Lehtipersilja on aromaattisempi ja hieman voimakkaampi kuin tavallinen persilja.
Se sopii moneen käyttöön vielä senkin jälkeen, kun ruukkua on syöty osittain.
Lisää runsaasti salaatteihin, bulguri- ja couscous-ruokiin.
Tee tabbouleh-tyylinen salaatti tomaatista, sipulista ja sitruunasta.
Pakasta valmiina silppuna tai kuivaa ja säilytä purkissa.

Yhteystiedot

Tuukka Varpio

Yrittäjä
tuukka@varpio.fi
040 825 7601

Iitu Varpio

Yrittäjä
iitu@varpio.fi
045 848 9665

Hannu Varpio

Yrittäjä
hannu@varpio.fi
040 550 6879

Myynti

puutarha@varpio.fi
040 765 6617

Lähiruokamyymälä

Seuraa somessa

Laskutustiedot

Varpio Puutarha 1970
Scroll to Top