Lehtikaalipesto
Ainekset
1 ruukku Varpion lehtikaalia
0,5 dl neitsytoliiviöljyä
1 dl cashewpähkinöitä
1 valkosipulin kynsi
Loraus sitruunanmehua
0,5 dl ranskankermaa
Ripaus ruususuolaa
(Mustapippuria)
Valmistusohjeet
- Pilko lehtikaali hieman pienemmäksi.
- Pyöräytä ainekset karkeaksi pestoksi yleiskoneessa, sauvasekoittimella, tai morttelissa. Lisää öljy vähitellen oman maun mukaan.
- Tarkista maku ja lisää halutessasi mustapippuria.
Varpion tuotteet
Nappaa nämä tuotteet mukaan kauppaostoksilla:
Yhteystiedot
Tuukka Varpio
Yrittäjä
tuukka@varpio.fi
040 825 7601
Iitu Varpio
Yrittäjä
iitu@varpio.fi
045 848 9665
Hannu Varpio
Yrittäjä
hannu@varpio.fi
040 550 6879
Myynti
puutarha@varpio.fi
040 765 6617