Lehtikaalipesto

Lehtikaalipesto_Varpio_reseptit

Ainekset

1 ruukku Varpion lehtikaalia
0,5 dl neitsytoliiviöljyä
1 dl cashewpähkinöitä
1 valkosipulin kynsi
Loraus sitruunanmehua
0,5 dl ranskankermaa
Ripaus ruususuolaa
(Mustapippuria)

Valmistusohjeet

  1. Pilko lehtikaali hieman pienemmäksi.
  2. Pyöräytä ainekset karkeaksi pestoksi yleiskoneessa, sauvasekoittimella, tai morttelissa. Lisää öljy vähitellen oman maun mukaan.
  3. Tarkista maku ja lisää halutessasi mustapippuria.

Varpion tuotteet

Nappaa nämä tuotteet mukaan kauppaostoksilla:

Yhteystiedot

Tuukka Varpio

Yrittäjä
tuukka@varpio.fi
040 825 7601

Iitu Varpio

Yrittäjä
iitu@varpio.fi
045 848 9665

Hannu Varpio

Yrittäjä
hannu@varpio.fi
040 550 6879

Myynti

puutarha@varpio.fi
040 765 6617

Lähiruokamyymälä

Seuraa somessa

Laskutustiedot

Varpio Puutarha 1970
Scroll to Top