Varpion rucola

Rucola, eli sinappikaali, on väkevä ja edukseen erottuva salaattiyrtti. Sitä käytetään paljon italialaisessa ruuanlaitossa leikkeleiden, pizzojen ja keittojen maustamiseen, se on loistava makupari parmesaanijuuston kanssa. Se sopii myös mainiosti kotimaisten hunajapaahdettujen juuresten kanssa tarjoiltavaksi. Rucolasta voidaan käyttää kaikki osat sellaisenaan, eikä se myöskään säikähdä pientä kuumennusta.

rucola

Reseptejä rucolan ystäville

Inspiroidu rucolan käytöstä – katso reseptejä, joissa sitä on käytetty monipuolisesti.

Varpio Puutarha arvot 1

Jäikö rucolaa yli?

Rucola on pippurinen ja raikas vihreä, joka tuo mukavaa särmää moniin ruokiin. Jos kaikkea ei tule käytettyä heti, voit hyödyntää ylijääneet lehdet monella tavalla. Sekoita rucolaa salaatteihin, voileipien väliin tai pizzan ja pastan pinnalle. Surauta siitä nopea pesto öljyn, siementen ja valkosipulin kanssa. Rucola sopii mainiosti myös smoothieen, jossa sen maku tasapainottuu hedelmien ja marjojen kanssa.

Yhteystiedot

Tuukka Varpio

Yrittäjä
tuukka@varpio.fi
040 825 7601

Iitu Varpio

Yrittäjä
iitu@varpio.fi
045 848 9665

Hannu Varpio

Yrittäjä
hannu@varpio.fi
040 550 6879

Myynti

puutarha@varpio.fi
040 765 6617

Lähiruokamyymälä

Seuraa somessa

Laskutustiedot

Varpio Puutarha 1970
Scroll to Top