Tomaattikeitto

Ainekset:
  • 800g Varpion tomaattia
  • 2 punasipulia
  • 2 kynttä valkosipulia
  • 1,5 dl oliivioljyä
  • Pieni loraus vaalea balsamicoa
  • Varpion basilakanlehtiä koristeeksi
  • Suolaa
Valmistusohjeet
  1. Leikkaa tomaatit neljään osaan.
  2. Lisää kattilaan tomaatit, punasipulit, valkosipulin kynnet ja vaalea balsamico.
  3. Keitä hiljalleen 10-15 minuutia välillä sekoittaen.
  4. Soseuta sauvasekoittimella ja mausta suolalla oman maun mukaan.
  5. Tarjoile keittoannos tuorejuustonokareen, oliiviöljyn ja tuoreiden basilikanlehtien kanssa.Leikkaa tomaatit neljään osaan.
  6. Lisää kattilaan tomaatit, punasipulit, valkosipulin kynnet ja vaalea balsamico.
  7. Keitä hiljalleen 10-15 minuutia välillä sekoittaen.
  8. Soseuta sauvasekoittimella ja mausta suolalla oman maun mukaan.
  9. Tarjoile keittoannos tuorejuustonokareen, oliiviöljyn ja tuoreiden basilikanlehtien kanssa.