Bolognese
Ainekset:- 1 iso keltasipuli
- 3 valkosipulin kynttä
- 3 porkkanaa
- 4 Varpion tomaattia
- Ruokalusikallinen tomaattipyreetä
- 400 g paketti jauhelihaa tai 250 g paketti härkistä
- 1 oksa Varpion rosmariinia
- Hyppysellinen kanelia ja cayannea
- Oliiviöljyä
Valmistusohjeet:- Silppua sipuli ja valkosipuli ja viipaloi porkkanat. Pilko tomaatit.
- (Ruskista jauheliha)
- Kuullota sipulia, valkosipulia, porkkanaviipaleita ja rosmariinia oliiviöljyssä.
- Lisää pilkotut tomaatit ja tomaattipyree.
- Lisää ruskistettu jauheliha tai härkis
- Keittele 20-60 minuuttia hiljalleen kannen alla.
- Lisää mausteet ja viimeistele tilkalla kouhukermaa.
Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi ja kävijäliikenteen tilastointiin