Bolognese
Ainekset
1 iso keltasipuli
3 valkosipulin kynttä
3 porkkanaa
4 Varpion tomaattia
Ruokalusikallinen tomaattipyreetä
400 g paketti jauhelihaa tai 250 g paketti härkistä
1 oksa Varpion rosmariinia
Hyppysellinen kanelia ja cayannea
Oliiviöljyä
Valmistusohjeet
- Silppua sipuli ja valkosipuli ja viipaloi porkkanat. Pilko tomaatit.
- (Ruskista jauheliha)
- Kuullota sipulia, valkosipulia, porkkanaviipaleita ja rosmariinia oliiviöljyssä.
- Lisää pilkotut tomaatit ja tomaattipyree.
- Lisää ruskistettu jauheliha tai härkis
- Keittele 20-60 minuuttia hiljalleen kannen alla.
- Lisää mausteet ja viimeistele tilkalla kouhukermaa.
Varpion tuotteet
Nappaa nämä tuotteet mukaan kauppaostoksilla:
Yhteystiedot
Tuukka Varpio
Yrittäjä
tuukka@varpio.fi
040 825 7601
Iitu Varpio
Yrittäjä
iitu@varpio.fi
045 848 9665
Hannu Varpio
Yrittäjä
hannu@varpio.fi
040 550 6879
Myynti
puutarha@varpio.fi
040 765 6617