Tsatziki
Ainekset
2 kpl Varpion kurkkua
200 g turkkilaista jogurttia
1 valkosipulin kynsi
Suolaa
Pippuria
Pieni loraus oliiviöljyä
Valmistusohjeet
- Raasta kurkku karkealla raastimella ja puserra tai raasta valkosipulin kynsi.
- Laita raaste siivilään ja puristele pois ylimääräinen kurkun mehu.
- Sekoita raasteen joukkoon jogurtti, valkosipuli ja mausteet.
- Tarjoa esimerkiksi levitteenä tai grilliruokien lisäkkeenä.
Varpion tuotteet
Nappaa nämä tuotteet mukaan kauppaostoksilla:
Yhteystiedot
Tuukka Varpio
Yrittäjä
tuukka@varpio.fi
040 825 7601
Iitu Varpio
Yrittäjä
iitu@varpio.fi
045 848 9665
Hannu Varpio
Yrittäjä
hannu@varpio.fi
040 550 6879
Myynti
puutarha@varpio.fi
040 765 6617