Tomaattikeitto
Ainekset
800g Varpion tomaattia
2 punasipulia
2 kynttä valkosipulia
1,5 dl oliivioljyä
Pieni loraus vaalea balsamicoa
Varpion basilakanlehtiä koristeeksi
Suolaa
Valmistusohjeet
- Leikkaa tomaatit neljään osaan.
- Lisää kattilaan tomaatit, punasipulit, valkosipulin kynnet ja vaalea balsamico.
- Keitä hiljalleen 10-15 minuutia välillä sekoittaen.
- Soseuta sauvasekoittimella ja mausta suolalla oman maun mukaan.
- Tarjoile keittoannos tuorejuustonokareen, oliiviöljyn ja tuoreiden basilikanlehtien kanssa.Leikkaa tomaatit neljään osaan.
- Lisää kattilaan tomaatit, punasipulit, valkosipulin kynnet ja vaalea balsamico.
- Keitä hiljalleen 10-15 minuutia välillä sekoittaen.
- Soseuta sauvasekoittimella ja mausta suolalla oman maun mukaan.
- Tarjoile keittoannos tuorejuustonokareen, oliiviöljyn ja tuoreiden basilikanlehtien kanssa.
Yhteystiedot
Tuukka Varpio
Yrittäjä
tuukka@varpio.fi
040 825 7601
Iitu Varpio
Yrittäjä
iitu@varpio.fi
045 848 9665
Hannu Varpio
Yrittäjä
hannu@varpio.fi
040 550 6879
Myynti
puutarha@varpio.fi
040 765 6617