Punainen Gazpacho

Resepti_Punainen_Gazpacho_Varpio

Ainekset

8 Varpion tomaattia
1 Varpion kurkku
1 punainen paprika
1 keltasipuli
2 valkosipulin kynttä
4 oksaa Varpion timjamia
(rypsiöljyä freesaukseen)
1 iso viipale vaaleaa leipää
1 dl ekstra-neitsytoliiviöljy
1/2 ruukkua Varpion basilikaa
1 tl suolaa
4 rouhaisua mustapippuria myllystä

4 annosta

Valmistusohjeet

  1. Freesaa paistinpannulla pienessä määrässä rypsiöljyä pilkottu paprika, sipuli, valkosipuli ja timjaminoksat noin viisi minuuttia. Pidä lämpö matalana ja älä anna kasvisten ruskistua. Siirrä pieneen kulhoon jäähtymään. Ota timjaminoksat pois kasvisten jäähdyttyä.
  2. Halkaise tomaatit, pilko kurkku vähän pienemmäksi, paahda leipäviipale, nypi basilikan lehdet.
  3. Laita kaikki ainekset valmistusastiaan. Gazpacho voidaan valmistaa joko blenderissä, monitoimikoneessa tai korkeassa kulhossa sauvasekoittimella.
  4. Aja sileäksi keitoksi ja tarjoile kylmänä. Voit keittoa valmistaessa lisätä joukkoon muutaman jääpalan, mikäli tarjoilet keiton välittömästi.
* Säilyy hyvänä jääkaapissa kaksi vuorokautta.

Varpion tuotteet

Nappaa nämä tuotteet mukaan kauppaostoksilla:

Yhteystiedot

Tuukka Varpio

Yrittäjä
tuukka@varpio.fi
040 825 7601

Iitu Varpio

Yrittäjä
iitu@varpio.fi
045 848 9665

Hannu Varpio

Yrittäjä
hannu@varpio.fi
040 550 6879

Myynti

puutarha@varpio.fi
040 765 6617

Lähiruokamyymälä

Seuraa somessa

Laskutustiedot

Varpio Puutarha 1970
Scroll to Top