Pinaattikeitto

Varpio_resepti_Pinaattikeitto

Ainekset

100 g voita
1 dl vehnäjauhoja
1 litra maitoa
2 ruukkua Varpion pinaattia
1 kourallinen Varpion persiljaa
Ripaus suolaa
Hyppysellinen raastettua muskottipähkinä
Tilkka vaaleaa balsamicoa tai sitruunan mehua, maun mukaan

Valmistusohjeet

  1. Esilämmitä maito kattilassa, silppua yrtit ja raasta muskottipähkinä valmiiksi.
  2. Sulata voi toisessa kattilassa miedolla lämmöllä.
  3. Vispaa voin sekaan jauho.
  4. Lisää lämmin maito voi-vehnäjauhoseokseen kokoajan vispilällä sekoittaen.
  5. Keitä hiljalleen kokoajan sekoittaen noin 10 minuuttia.
  6. Lisää silputut yrtit ja soseuta.
  7. Lisää valkopippuri ja muskottipähkinäraaste sekä balsamico tai sitruunanmehu oman maun mukaan.
  8. Lisää tarvittaessa loraus maitoa, jos keitto on liian paksua.
  9. Tarjoile kananmunan kanssa.

Varpion tuotteet

Nappaa nämä tuotteet mukaan kauppaostoksilla:

Yhteystiedot

Tuukka Varpio

Yrittäjä
tuukka@varpio.fi
040 825 7601

Iitu Varpio

Yrittäjä
iitu@varpio.fi
045 848 9665

Hannu Varpio

Yrittäjä
hannu@varpio.fi
040 550 6879

Myynti

puutarha@varpio.fi
040 765 6617

Lähiruokamyymälä

Seuraa somessa

Laskutustiedot

Varpio Puutarha 1970
Scroll to Top