Persiljavinegrette
Ainekset
2 dl ekstra-neitsytoliiviöljy
1 ruukku Varpion persiljaa tai 1 ruukku Varpion lehtipersilja
1 rkl vaaleaa balsamicoa
Hyppysellinen suolaa
12 annosta
Valmistusohjeet
- Hienonna persilja varsineen.
- Laita kaikki ainesosat blenderiin ja aja hiljaisella teholla sileäksi. Voit myös tehdä tämän korkeassa astiassa sauvasekoittimella.
- Kaavi pois valmistusastiasta nuolijaa apuna käyttäen ja tarjoile.
* Säilyy hyvänä jääkaapissa viisi vuorokautta.
Varpion tuotteet
Nappaa nämä tuotteet mukaan kauppaostoksilla:
Yhteystiedot
Tuukka Varpio
Yrittäjä
tuukka@varpio.fi
040 825 7601
Iitu Varpio
Yrittäjä
iitu@varpio.fi
045 848 9665
Hannu Varpio
Yrittäjä
hannu@varpio.fi
040 550 6879
Myynti
puutarha@varpio.fi
040 765 6617