Persiljavinegrette

Varpio_Persiljavinegrette_resepti

Ainekset

2 dl ekstra-neitsytoliiviöljy
1 ruukku Varpion persiljaa tai 1 ruukku Varpion lehtipersilja
1 rkl vaaleaa balsamicoa
Hyppysellinen suolaa

12 annosta

Valmistusohjeet

  1. Hienonna persilja varsineen.
  2. Laita kaikki ainesosat blenderiin ja aja hiljaisella teholla sileäksi. Voit myös tehdä tämän korkeassa astiassa sauvasekoittimella.
  3. Kaavi pois valmistusastiasta nuolijaa apuna käyttäen ja tarjoile.
* Säilyy hyvänä jääkaapissa viisi vuorokautta.

Varpion tuotteet

Nappaa nämä tuotteet mukaan kauppaostoksilla:

Yhteystiedot

Tuukka Varpio

Yrittäjä
tuukka@varpio.fi
040 825 7601

Iitu Varpio

Yrittäjä
iitu@varpio.fi
045 848 9665

Hannu Varpio

Yrittäjä
hannu@varpio.fi
040 550 6879

Myynti

puutarha@varpio.fi
040 765 6617

Lähiruokamyymälä

Seuraa somessa

Laskutustiedot

Varpio Puutarha 1970
Scroll to Top