Varpion rucola
Rucola, eli sinappikaali, on väkevä ja edukseen erottuva salaattiyrtti. Sitä käytetään paljon italialaisessa ruuanlaitossa leikkeleiden, pizzojen ja keittojen maustamiseen, se on loistava makupari parmesaanijuuston kanssa. Se sopii myös mainiosti kotimaisten hunajapaahdettujen juuresten kanssa tarjoiltavaksi. Rucolasta voidaan käyttää kaikki osat sellaisenaan, eikä se myöskään säikähdä pientä kuumennusta.

Reseptejä rucolan ystäville
Inspiroidu rucolan käytöstä – katso reseptejä, joissa sitä on käytetty monipuolisesti.
Jäikö rucolaa yli?
Rucola on pippurinen ja raikas vihreä, joka tuo mukavaa särmää moniin ruokiin. Jos kaikkea ei tule käytettyä heti, voit hyödyntää ylijääneet lehdet monella tavalla. Sekoita rucolaa salaatteihin, voileipien väliin tai pizzan ja pastan pinnalle. Surauta siitä nopea pesto öljyn, siementen ja valkosipulin kanssa. Rucola sopii mainiosti myös smoothieen, jossa sen maku tasapainottuu hedelmien ja marjojen kanssa.
Yhteystiedot
Tuukka Varpio
Yrittäjä
tuukka@varpio.fi
040 825 7601
Iitu Varpio
Yrittäjä
iitu@varpio.fi
045 848 9665
Hannu Varpio
Yrittäjä
hannu@varpio.fi
040 550 6879
Myynti
puutarha@varpio.fi
040 765 6617