Munavoi

Varpio reseptit - munavoi

Ainekset

4 kananmunaa
100 g voita
1/2 ruukkua Varpion persiljaa
Hyppysellinen suolaa

4 annosta

Valmistusohjeet

  1. Pilko voi kuutioiksi ja laita kulhoon noin tuntia ennen munavoin valmistusta, jotta voi on varmasti pehmeää.
  2. Laita vesi kiehumaan ja laske kananmunat varovasti hiljalleen kiehuvaan veteen esim. reikäkauhalla. Laita 7 min ajastin päälle.
  3. Hienonna persilja varsineen kananmunien kiehuessa.
  4. Kun ajastin soi, valuta kiehuva vesi pois kattilasta ja laske kananmunien päälle jääkylmää vettä.
  5. Kun kananmunat ovat hiukan jäähtyneet, kuori ne ja halkaise ne käsissäsi siten, että laitat vielä vähän löysät keltuaiset voin kanssa samaan kulhoon ja valkuaiset työlaudalle.
  6. Hienonna valkuainen veitsellä pieneksi kuutioksi.
  7. Vatkaa voi ja keltuainen vispilällä kuohkeaksi vaahdoksi.
  8. Nostele voikeltuaisvaahdon joukkoon valkuainen, persilja ja suola.
  9. Tarjoile.

Varpion tuotteet

Nappaa nämä tuotteet mukaan kauppaostoksilla:

Yhteystiedot

Tuukka Varpio

Yrittäjä
tuukka@varpio.fi
040 825 7601

Iitu Varpio

Yrittäjä
iitu@varpio.fi
045 848 9665

Hannu Varpio

Yrittäjä
hannu@varpio.fi
040 550 6879

Myynti

puutarha@varpio.fi
040 765 6617

Lähiruokamyymälä

Seuraa somessa

Laskutustiedot

Varpio Puutarha 1970
Scroll to Top